Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gaziantep Fk - Antalyaspor ~ Fraport TAV Antalyaspor Gaziantep FK Maçının Ardından

Gaziantep Fk - Antalyaspor ~ Fraport TAV Antalyaspor Gaziantep FK Maçının Ardından. Bu skorun ardından antalyaspor puanını 8'e yükseltirken, gaziantep fk 4'e çıkardı. Antalyaspor ise medipol başakşehir'e konuk olacak. Previous 6 meetings antalyaspor draw gaziantep fk. Haftasında ligin iki rahat ekibi gaziantep fk ile antalyaspor karşı karşıya geldi. Gaziantep fk ile antalyaspor, süper lig'de 29.

Süper lig'de son 9 maçını kaybetmeyen antalyaspor, gaziantep deplasmanına çıktı. Antalyaspor deplasmanda gaziantep fk karşısından 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu sonucun ardından gaziantep fk puanını 35'e çıkarıp 10. Gaziantep'te mirallas ve morais antalyaspor'da ise sidney sam ve ufuk akyol kırmızı kart gördü. Gaziantep fk ile golsüz berabere kalan ft antalyaspor, ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.

Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Gaziantep FK: 1 - SPOR - ANTALYA'NIN İLK VE TEK HABER PORTALI
Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Gaziantep FK: 1 - SPOR - ANTALYA'NIN İLK VE TEK HABER PORTALI from www.haberantalya.com
Haftasında gaziantep fk, fta antalyaspor'u konuk etti. Gaziantep fk ile golsüz berabere kalan ft antalyaspor, ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Haftasında gaziantep fk sahasında antalyaspor'u konuk etti. Süper lig'de son 9 maçını kaybetmeyen antalyaspor, gaziantep deplasmanına çıktı. Haftasında gaziantep fk, sahasında antalyaspor'u ağırladı. Gaziantep fk ile antalyaspor, süper lig'de 29. Bu sonucun ardından gaziantep fk puanını 35'e çıkarıp 10. Akdeniz temsilcisi ile gaziantep fk süper lig'de daha önce 1 kez birbirlerine rakip oldu.

Gaziantep'te mirallas ve morais antalyaspor'da ise sidney sam ve ufuk akyol kırmızı kart gördü.

37 djilobodji (gaziantep fk), dk. Akdeniz temsilcisi ile gaziantep fk süper lig'de daha önce 1 kez birbirlerine rakip oldu. Haftasında gaziantep fk sahasında antalyaspor'u konuk etti. Bu sonuçla birlikte antalyaspor 37 puana çıkarken, gaziantep de 35 puana yükseldi. Gaziantep'te mirallas ve morais antalyaspor'da ise sidney sam ve ufuk akyol kırmızı kart gördü. No nazar lütfen i̇şte şeyma subaşı'nın yeni sevgilisi. Previous 6 meetings antalyaspor draw gaziantep fk. Antalyaspor'da penaltı atışını kullanan adis jahovic, takımının beraberlik golünü kaydetti. Bu skorun ardından antalyaspor puanını 8'e yükseltirken, gaziantep fk 4'e çıkardı. Dk.66 hakan özmert (fta antalyaspor). Bu skorla birlikte antalyaspor 33 puana yükselirken, gaziantep fk de 39 puana ulaştı. Spor toto süper lig 29'uncu hafta karşılaşmasında fraport tav antalyasporumuz, gaziantep fk takımına konuk oldu. Haftasında gaziantep fk, sahasında antalyaspor'u ağırladı.

Hafta mücadelesinde antalyaspor, gaziantep fk'ye konuk oldu. Haftasında gaziantep fk sahasında antalyaspor'u konuk etti. Dakikada gaziantep fk'da maxim'in ceza sahası dışından sert şutu üstten dışarı gitti. Haftasında son 6 maçtan 1 galibiyet çıkarabilen gaziantep fk sahasında 9 maçtır kaybetmeyen antalyasporu konuk etti. Here on sofascore livescore you can find all gaziantep fk vs antalyaspor previous results sorted by their h2h matches.

Gaziantep FK Antalyaspor bein sport 1 hd Betpark tv izle | Matbet tv Giriş
Gaziantep FK Antalyaspor bein sport 1 hd Betpark tv izle | Matbet tv Giriş from matbettv.com
Previous 6 meetings antalyaspor draw gaziantep fk. Gaziantep fk ile antalyaspor, süper lig'de 29. Bu skorla birlikte antalyaspor 33 puana yükselirken, gaziantep fk de 39 puana ulaştı. Bu sonucun ardından gaziantep fk puanını 35'e çıkarıp 10. Haftasında gaziantep fk, fta antalyaspor'u konuk etti. Antalyaspor deplasmanda gaziantep fk karşısından 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Hafta maçında gaziantep fk, antalyaspor'la karşı karşıya geliyor. Haftasında ligin iki rahat ekibi gaziantep fk ile antalyaspor karşı karşıya geldi.

Haftasında gaziantep fk, sahasında antalyaspor'u ağırladı.

Here on sofascore livescore you can find all gaziantep fk vs antalyaspor previous results sorted by their h2h matches. Antalyaspor deplasmanda gaziantep fk karşısından 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Hüseyin göçek, abdullah bora özkara, deniz caner özaral. Haftasında son 6 maçtan 1 galibiyet çıkarabilen gaziantep fk sahasında 9 maçtır kaybetmeyen antalyasporu konuk etti. Bu skorun ardından antalyaspor puanını 8'e yükseltirken, gaziantep fk 4'e çıkardı. Bu skorla birlikte antalyaspor 33 puana yükselirken, gaziantep fk de 39 puana ulaştı. Gaziantep fk vs antalyaspor stream is not available at bet365. Antalyaspor'da penaltı atışını kullanan adis jahovic, takımının beraberlik golünü kaydetti. Bu sonucun ardından gaziantep fk puanını 35'e çıkarıp 10. Haftasında gaziantep fk, fta antalyaspor'u konuk etti. Dk.66 hakan özmert (fta antalyaspor). Haftasında gaziantep fk, fta antalyaspor'u konuk etti. Hafta maçında gaziantep fk, antalyaspor'la karşı karşıya geliyor.

Haftasında gaziantep fk, fta antalyaspor'u konuk etti. Gaziantep fk ile golsüz berabere kalan ft antalyaspor, ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Hafta maçında gaziantep fk, antalyaspor'la karşı karşıya geliyor. Akdeniz temsilcisi ile gaziantep fk süper lig'de daha önce 1 kez birbirlerine rakip oldu. Bu skorla birlikte antalyaspor 33 puana yükselirken, gaziantep fk de 39 puana ulaştı.

Gaziantep FK Antalyaspor deplasmanında - Gaziantep FK Haberleri - Spor
Gaziantep FK Antalyaspor deplasmanında - Gaziantep FK Haberleri - Spor from img.fanatik.com.tr
Gaziantep fk ile antalyaspor, süper lig'de 29. Haftasında ligin iki rahat ekibi gaziantep fk ile antalyaspor karşı karşıya geldi. Hafta maçında gaziantep fk, antalyaspor'la karşı karşıya geliyor. Previous 6 meetings antalyaspor draw gaziantep fk. Gaziantep fk ile golsüz berabere kalan ft antalyaspor, ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Haftasında gaziantep fk sahasında antalyaspor'u konuk etti. Süper lig'de son 9 maçını kaybetmeyen antalyaspor, gaziantep deplasmanına çıktı. Haftasında son 6 maçtan 1 galibiyet çıkarabilen gaziantep fk sahasında 9 maçtır kaybetmeyen antalyasporu konuk etti.

Antalyaspor ise medipol başakşehir'e konuk olacak.

Gaziantep fk ile antalyaspor, süper lig'de 29. Akdeniz temsilcisi ile gaziantep fk süper lig'de daha önce 1 kez birbirlerine rakip oldu. No nazar lütfen i̇şte şeyma subaşı'nın yeni sevgilisi. Haftasında gaziantep fk, sahasında antalyaspor'u ağırladı. Gaziantep'te mirallas ve morais antalyaspor'da ise sidney sam ve ufuk akyol kırmızı kart gördü. Dk.66 hakan özmert (fta antalyaspor). Hüseyin göçek, abdullah bora özkara, deniz caner özaral. Hafta mücadelesinde antalyaspor, gaziantep fk'ye konuk oldu. Antalyaspor deplasmanda gaziantep fk karşısından 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Gaziantep fk ile antalyaspor, süper lig'de 29. Bu skorla birlikte antalyaspor 33 puana yükselirken, gaziantep fk de 39 puana ulaştı. Dakikada gaziantep fk'da maxim'in ceza sahası dışından sert şutu üstten dışarı gitti. Bu skorun ardından antalyaspor puanını 8'e yükseltirken, gaziantep fk 4'e çıkardı.

Post a Comment for "Gaziantep Fk - Antalyaspor ~ Fraport TAV Antalyaspor Gaziantep FK Maçının Ardından"